Dakramen

U heeft bij Van der Velde kozijnen & deuren een ongelimiteerde keuze aan hardhouten dakramen van hoge kwaliteit. Afhankelijk van uw smaak en wensen kunnen we u diverse mogelijkheden aanbieden. Door het gebruik van moderne machines kunnen wij elke opdracht zeer snel uitvoeren. Wij leveren zowel aan particulieren als aan de bouwsector.

Dakramen bieden u voldoende daglicht en een heerlijke ventilatie voor een comfortabel wooncomfort.
De dakramen roteren 180 graden, zodat de buitenkant van het raam van binnenuit gereinigd kan worden. Het raam biedt volop ventilatie mogelijkheden.
Het is mogelijk met een uniek integraal vouwgordijn, wat permanent is afgesloten binnen de dubbele beglazing. Een volledig stofvrije omgeving dus, waarbij schoonmaken niet nodig is. Tevens bied dit een nog betere zonwering.
U kunt bij onze dakramen kiezen voor een handmatige en elektrische bediening. Het dakraam is standaard verzonken en ligt daarom lager in het dak dan voorheen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Het vakkundige personeel van Van der Velde meet alle maatvoeringen gratis in. Vervolgens worden alle producten met grote precisie vervaardigd door computergestuurde machines. Met zeer korte levertijden leveren wij de kozijnen gratis op de bouw voor u af! Bij Van der Velde kozijnen & deuren zijn de opties enorm. Onderstaande opties zijn mogelijk:

  • Prefab (zie uitleg hieronder)
  • Glas
  • Dpc-folie
  • Spouwlatten
  • Roosters
  • Hardsteen- of kunstof onderdorpel

Alle kozijnen worden voorzien van gecertificeerd inbraakwerend hang- & sluitwerk en worden in onze spuiterij twee keer gegrond (behalve de prefab kozijnen).

U kunt er voor kiezen om het kozijn compleet gemonteerd bij ons af te nemen of u besteld het prefab, zodat u het kozijn zelf in elkaar kunt zetten. De prefab kozijnen zijn al pas gemaakt en omgefreesd zodat het gemakkelijk door u zelf in elkaar te zetten is. Tevens zijn de scharnieren en (meerpunts)sloten al ingefreesd. U heeft dus alleen een hamer en schroefmachine nodig! Het beslag leveren we er tevens bij (incl. beschrijvingen).

Van der Velde

Upload bestand